Wekeromse Zand

Het was vanmorgen weer een mooie dag om de natuur in te trekken. Dit keer gingen we naar het Wekeromse Zand, een afwisselend heuvelachtig gebied met onder andere zandverstuivingen, vennen en verschillende mossoorten.

Zet jullie foto’s uiterlijk 10 maart in je persoonlijke galerij met de tag: Wekeromse Zand. Het is niet mogelijk om zelf (later) de foto’s in de galerij van het Wekeromse Zand toe te voegen. Je kunt eventueel ook meerdere tags toevoegen. Je moet dan tussen de verschillende tags een komma (met spatie) zetten.

Let op!

Zonder tag of met typefouten in de tag worden de foto’s niet overgenomen in de gemeenschappelijke galerij. Voor de zekerheid kun je de tag uit dit nieuwsbericht kopiëren. De uitgebreide uitleg kun je in de handleiding lezen. Als er in de handleiding iets niet duidelijk is, hoor ik dat graag zodat de handleiding verder verbeterd kan worden.

Wil je de geüploade foto’s bekijken voordat de nieuwe galerij van het Wekeromse Zand is aangemaakt, ga dan naar de pagina ‘Foto’s per onderwerp‘ en vul bij ‘Doorzoeken foto’s’ de tag ‘Wekeromse Zand’ in.

Let ook nog even op het volgende:

  • Vergeet niet om bij de ‘ Titel’ je naam en eventueel de titel van de foto te vermelden.
  • Eventueel kun je bij ‘Beschrijving’ de gegevens van de opname kopiëren. Je vindt deze onder de foto bij ‘Meta’.
  • Let op dat je géén bijzondere tekens in de documentnaam hebt staan. Bij het kopiëren van de foto’s kunnen deze kapot gaan.

Vanaf 3 maart tot ons uitje op 24 maart kun je dan weer stemmen op jouw favoriete foto.

De foto’s van Rotterdam waarop gestemd is, zijn overgezet naar de galerij ‘Favoriete foto’s van 2024’ en deze worden nu getoond op de startpagina van onze site.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu