Wandelbos Tilburg en de foto’s van park Sonsbeek

Vanmorgen zijn we met De Zelfontspanners op zoek gegaan naar een exoot in de Nederlandse bossen: de Siberische grondeenhoorn. Ik was bang dat met het regenachtige weer deze watervlugge diertjes wel in hun holletjes zouden blijven zitten maar niets was minder waar. We waren volop in de gelegenheid om deze fotogenieke eekhoorns op de foto te zetten. We zijn dus ook weer erg benieuwd naar jullie foto’s.

Zet jullie foto’s uiterlijk 4 november in je persoonlijke galerij met de tag: Wandelbos Tilburg. Het is niet mogelijk om zelf (later) de foto’s in de galerij van het Wandelbos Tilburg toe te voegen. Vanaf 5 november tot ons volgende uitje kun je dan weer stemmen op jouw favoriete foto. Helaas hebben de vorige stemronde maar vier personen gestemd. Ik heb daarom alle foto’s die stemmen hebben gekregen in de galerij op de startpagina geplaatst. We hopen dat er bij de volgende ronde meer leden zullen stemmen om echt een foto van de maand te kunnen selecteren.

Zoals ik de vorige keer al liet weten, zijn van de foto’s van januari (Park Sonsbeek) de meeste foto’s corrupt geraakt. Kijk even of jouw foto’s (nog) in de galerij ‘Park Sonsbeek staan. Als je jouw foto’s niet ziet staan, zet ze dan uiterlijk 4 november opnieuw met de tag ‘Park Sonsbeek’ in jouw persoonlijke galerij. Ik zal ze dan gelijk met de foto’s van het ‘Wandelbos Tilburg’ in de juiste galerij zetten.

Let op dat je géén bijzondere tekens in de documentnaam hebt staan. Bij het kopiëren van de foto’s kunnen deze kapot gaan.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu