Uiterwaarden Wageningen

Vandaag zijn we weer voor het eerst met De Zelfontspanners er-op-uit-getrokken. Iedereen met eigen vervoer, geen koffie vooraf en natuurlijk de 1,5 meter afstand van elkaar. Dat laatste was in dit gebied geen probleem. Een prachtig gebied aan de Nederrijn met veel vogel-, planten- en insectensoorten. Kortom voor ieder wat wils. Aangezien de groep al snel uitwaaierde, verwachten we een grote variatie in foto’s. We zijn benieuwd naar jullie resultaten.

Voeg jouw foto’s eenvoudig toe door op de knop “Foto’s toevoegen” te drukken. Ben je nog niet ingelogd? Log dan eerst in, eventueel dien je dan deze pagina in de browser te verversen (toets F5).

Upload fotos in je leden album

Deze foto’s staan al in de galerij:

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu