Stemmen op foto’s Loenermark

De galerij van Loenermark is aangemaakt.

Stemmen op foto’s

Als je bent ingelogd is het mogelijk om met ‘likes’ (duimpjes) te stemmen voor een foto van de maand uit galerij Loenermark.

Tijdens de stemperiode:

  • Je kunt per galerij maar één stem uitbrengen; dus bekijk de grote foto’s een keer rustig en maak dan jouw keuze.
  • Zie je niet hoeveel likes een foto heeft (het is, als je een foto hebt geliked, ook niet zichtbaar welke je hebt geliked).

Na de stemperiode, als de winnaar bekend is, maken we het aantal likes wel zichtbaar en kun je eventueel ook meerdere foto’s liken. Vergeet ook niet om een reacties bij foto’s achter te laten.

Het stemmen is mogelijk vanaf vandaag tot ons uitje op 17 december. Als we hiervan terugkomen zal ik de winnende foto(‘s) in de galerij op de startpagina opnemen.

Invullen van titel en tag(s)

Vergeet niet om bij de foto’s in de titel je naam te vermelden en eventueel een titel van de foto. Het is jammer dat er bij veel foto’s geen informatie staat over wie de foto gemaakt heeft met eventuele aanvullende informatie. Het is dan niet meer te achterhalen wie een foto gemaakt heeft en op de site is het ook minder mooi als er alleen een nummer of merk camera bij de foto vermeld wordt.

Als je meerdere tags aan een foto meegeeft wordt deze beter vindbaar op de site. Wanneer je in de titel je naam vermeld, is het niet meer nodig om dit bij de tags te doen.

Foto’s uitje bekijken voordat een galerij is aangemaakt.

Ik kreeg de reactie dat leden het jammer vinden dat de foto’s niet direct in de galerij zichtbaar zijn. Ik wil graag iedereen de gelegenheid geven om de foto’s op de site te uploaden, ook als dat niet direct na een uitje lukt.

Dit betekent niet dat de foto’s niet eerder zichtbaar zijn. Je kunt de foto’s alvast bekijken door in het menu bij ‘Foto’s’ en ‘Foto’s per onderwerp’, naar ‘doorzoek foto’s’ te gaan. Door in dit scherm de afgesproken tag in te vullen, krijg je alvast de foto’s te zien die op de site geplaatst zijn. De zoekfunctie haalt de foto’s dan uit alle verschillende galerijen op.

Foto’s uitjes verwijderen uit eigen galerij

Degenen die de foto’s van onze uitjes niet in hun persoonlijke galerij willen bewaren, kunnen deze nu verwijderen. Let wel op dat je tenminste één foto in de galerij laat staat, die als voorkant van de ledengalerij getoond wordt. We willen er vanaf dat hier nog de algemene afbeelding moet staan omdat er géén foto’s in de persoonlijke galerij zijn opgenomen.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu