Stemmen op foto van de maand

Stemmen op foto’s

Als je bent ingelogd is het mogelijk om met ‘likes’ (duimpjes) te stemmen voor een foto van de maand.

Tijdens de stemperiode:

  • Je kunt per galerij maar één stem uitbrengen; dus bekijk de grote foto’s een keer rustig en maak dan jouw keuze.
  • Zie je niet hoeveel likes een foto heeft (het is, als je een foto hebt geliked, ook niet zichtbaar welke je hebt geliked).

Na de stemperiode, als de winnaar bekend is, maken we het aantal likes wel zichtbaar en kun je eventueel ook meerdere foto’s liken.

Je kunt stemmen op foto’s in alle galerijen van onze activiteiten in 2023 met uitzondering van Park Sonsbeek (januari). Hier kom ik zo nog even op terug.

Het stemmen is mogelijk van 1 oktober t/m 14 oktober. Vanaf 15 oktober worden de winnende foto’s in de galerij op de startpagina getoond.

Park Sonsbeek

Met de foto’s van Sonsbeek is er iets niet goed gegaan. Op een enkele foto na zijn deze corrupt en kunnen niet meer getoond worden. Ik wil jullie daarom vragen om de foto’s van dit uitje opnieuw te uploaden in je eigen galerij met de tag ‘Park Sonsbeek’. Ik zal deze dan gelijk met de foto’s van ons uitje van oktober overzetten naar de juiste galerij en de stemperiode zal dan ook gelijk zijn met die van oktober.

Eigen galerijen

Bij de foto’s van Park Sonsbeek wilde ik de foto’s overzetten. Toen dat niet goed ging heb ik de foto’s bij de andere galerijen gekopieerd. Onze site is al erg groot en als er foto’s dubbel op staan wordt dat volume alleen maar groter. Op de site merk je hiervan niet veel maar het heeft wel gevolgen voor bijv. het maken van de backup.

Naast dat het belangrijk is dat er mooie (nieuwe) foto’s op onze site komen, is het ook goed om zo af en toe eens kritisch naar de foto’s in de eigen galerij op de site te kijken en hiervan eventueel weer wat van op te ruimen.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu