Stemmen op de foto’s van het Kroondomein in Apeldoorn

De galerij van het kroondomein is aangemaakt.

Stemmen op foto’s

Als je bent ingelogd is het mogelijk om met ‘likes’ (duimpjes) te stemmen voor een foto van de maand uit galerij Kroondomein Apeldoorn.

Tijdens de stemperiode:

  • Je kunt per galerij maar één stem uitbrengen; dus bekijk de grote foto’s een keer rustig en maak dan jouw keuze.
  • Zie je niet hoeveel likes een foto heeft (het is, als je een foto hebt geliked, ook niet zichtbaar welke je hebt geliked).

Na de stemperiode, als de winnaar bekend is, maken we het aantal likes wel zichtbaar en kun je eventueel ook meerdere foto’s liken. Vergeet ook niet om een reacties bij foto’s achter te laten.

Het stemmen is mogelijk vanaf vandaag tot ons uitje op 20 januari. Als we hiervan terugkomen zal ik de winnende foto(‘s) in de galerij op de startpagina opnemen.

Foto’s uitjes verwijderen uit eigen galerij

Degenen die de foto’s van onze uitjes niet in hun persoonlijke galerij willen bewaren, kunnen de foto’s van Apeldoorn nu verwijderen.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu