Rozendaalse Veld

Vanmorgen gingen we vol goede moed op pad over het Rozendaalse Veld. Het afwisselende landschap bood voor ieder wat wils. Zo bloeide hier en daar nog wat heide, waren er genoeg plassen waar met reflectie gewerkt kon worden, er waren hoogteverschillen, zandverstuivingen en de eerste paddenstoelen lieten zich al weer zien. Maar toen kwam (en bleef) de regen…

We hopen dat jullie toch nog mooie foto’s hebben kunnen maken.

Zoals je in het vorige nieuwsbericht hebt kunnen lezen, vragen we je het volgende:

Zet de foto’s van januari t/m september 2023 die je in de galerijen van onze activiteiten wilt laten zien, vóór 1 oktober 2023 in jouw persoonlijke galerij. DEze foto’s doen mee met de verkiezing van de foto van de maand. Let hierbij op dat je geen nieuwe galerij aanmaakt.

Door een afgesproken ‘Tag’ toe te voegen aan jouw foto’s (max. 5 per activiteit), weten we welke foto’s in de galerij van onze activiteit moeten komen. In de handleiding staat stapsgewijs uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Wanneer je de foto’s die je in de galerijen van de activiteiten wilt laten zien in jouw ledengalerij plaatsen, moeten deze minimaal zijn voorzien van de afgesproken tag voor het uitje (zie onderstaande tabel). Als je ook andere tags toevoegt bijv. met onderwerp (kijk voor suggesties bij ‘Foto’s per onderwerp’, dan wordt de foto ook vindbaar op andere tags. Een tag kan uit meerdere woorden bestaan. Gebruik je meerdere tags, zet dan tussen de tags een komma zodat het systeem weet welke woorden wel/niet bij elkaar horen.

Als je een titel (met jouw naam) toevoegt en eventueel een omschrijving, dan is dit zichtbaar bij de informatie over de foto. Bij de omschrijving kun je ook de Exif-informatie opnemen. Hoe je dit doet, staat in de handleiding.

Gebruik voor de foto’s die je wilt laten omzetten onderstaande tags (je kunt deze zo in je galerij kopiëren) en doe dit alléén voor de galerijen van activiteiten waar je nog géén (vijf) foto’s in hebt staan.

Activiteit 2023Tag
Park Sonsbeek ArnhemPark Sonsbeek
Safari Wisenten KootwijkKootwijk
Innerhafen met KüppersmühleInnerhafen
BatenburgBatenburg
Park LingezegenPark Lingezegen
De Hortus botanicus in NijmegenHortus Nijmegen
Kraaijenbergse plassenKraaijenbergse plassen
Landgoed VrijlandLandgoed Vrijland
Rozendaalse VeldRozendaalse Veld

Vanaf 1 oktober, als al jullie foto’s in de galerijen van de activiteiten staan, gaan we stemmen voor de foto van de maand. Het stemmen doen we met likes. Per galerij van een activiteit kun je (gedurende de verkiezingsweek) op één foto stemmen, dus kies de foto waarvan jij vindt dat deze moet winnen. Als we de verkiezingen openen, zullen we ook hier een nieuwsbericht voor maken.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu