Na een lange voorbereidingstijd werd op donderdag 11 mei 2017 onze foto-expositie bij Dekker van de Vegt geopend. De opening werd in aanwezigheid van een groot aantal leden en belangstellenden verricht door onze voorzitter Bert van Zijderveld. Zijn toespraak kun je hier nog eens nalezen. Na het officiële gedeelte kon iedereen, onder het genot van een drankje, foto’s bekijken.

Openings toespraak Bert van Zijderveld bij opening expositie De Zelfontspanners 11 mei 2017 bij Dekker van de Vegt in Nijmegen

Voor de aankondiging van de foto-expositie had Tiemen Meertens vier raamposters gemaakt. Deze posters waren op verschillende plaatsen in de winkel terug te vinden en deze werden natuurlijk ook in de Sociale Media gebruikt om onze expositie te promoten.

De foto’s hingen door de hele winkel boven de tafels met boeken. Hierdoor hadden bezoekers van alle kanten goed zicht op de foto’s. Na twee weken zijn de foto’s  omgedraaid zodat alle foto’s even lang aan de ‘meest gebruikte loopkant’ hebben gehangen.

Hieronder zie je de foto’s die op expositie te zien waren, de raamposters en een impressie van de expositie en de opening.

Posters

Opening

Gerelateerde Afbeeldingen:

Sluit Menu