Plantage Willem III

Met de Zelfontspanners naar Plantage Willem III geweest, op een zeer zonnige zondag. Wat een bof met het weer! En hoe fijn om weer met zijn allen een gebied af te struinen.

Hier de familie Cobussen in aanbidding voor een paddenstoel, een hazenpootje

Helaas was ik niet zo tevreden over de foto’s die ik gemaakt had, ik had veel geëxperimenteerd met lange sluitertijden en high key, en een combinatie daarvan, en dan ook nog bewegen met de camera erbij. Het laatste: niet doen, wordt niks.

En bij de rest moest er veel gephotoshopt worden om er een mooi resultaat uit te krijgen, iets waar ik niet goed in ben maar nu moest ik me hier wel in verdiepen.

Met resultaat! (vind ik zelf!) Hier wat foto’s.

Zoekplaatje: Bert in actie
Een wat vreemd uitgevallen paard.
Fijntjes, alleen wat kleur

Groetjes, Ans Heisen

Jeroen Hoogakker

Profiel

Name
jeroen hoogakker
Over mij / Biografie
Al vanaf mijn 15e bezig met fotografie, van mijn 16e t/m mijn 18 e gewerkt als parttimer bij de Miro op de foto-Filmafdeling olv Jan-Hein die naderhand een zaak heeft gehad in de van Welderenstraat. Aardig wat fotoreizen gemaakt naar Spanje (Galicie) eind 70er jaren. Een tijd waar ze daar nog geen buitenlander gezien hadden, speciaal. Sinds een jaar of 10 weer de fotografie omarmd, nu in werkgroep 10 van foto Roos. Ben redelijk actief met fotograferen naast mijn werk als Acupuncturist in Plasmolen. Ik heb samen met Jacqueline , mijn vrouw, een Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid opgericht en wij werken daar samen, ikzelf de Acupunctuurtak ( Traditioneel met naald/Laseracupunctuur , Vegatest/Asyra/NES ) en zij de Lichaamsgerichte (Psycho-) therapeutische tak. Specialiteit van ons Centrum is "De moeilijke Patient die alles gehad en gezien heeft " , o.a. B12 problematiek/ Neurodegeneratie/ Autismespectrumstoornis/ Depressie/Pijnklachten & Vermoeidheid. Mijn fotografieplezier krijg ik met name door Natuur & Landschap , en is een spiegel voor mijn ontwikkeling als mens en mijn ontwikkeling als mens weer een afspiegeling voor mijn fotografie. Zo blijven we van de straat. Ik hoop hier op deze manier nog lang van te mogen genieten. Ik heb laatst een boek gemaakt met de "beste" 200 foto's van de afgelopen twee jaar en deze ligt in onze wachtkamer. Verder heb ik een account op YouPic onder Jeroen Hoogakker , waar zo'n 850 foto's opstaan. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier hebben in het kijken naar mijn foto's als ik heb gehad in het maken en bewerken ervan.
Geboortedatum
4 mei 1956
Email
cvg@vitaliteitengezondheid.nl
Telefoon
0622711854
Adres
Dirk Ockerpad, 3
Postcode en plaats
6586AH

Recent Posts

Foto’s

Foto's Toevoegen