Nieuwe foto’s Vietnam geplaatst

Ik heb vandaag enkele foto’s van mijn vakantie in Vietnam in mijn leden galerij opgenomen zodat deze ook in mijn ledenalbum zichtbaar zijn. Het is tevens een test om te beschrijven hoe dit werkt zodat ik dit ook in de handleiding kan toevoegen. Het gaat om deze foto’s:

 

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu