Natuurgebied Wolfheze

Vandaag was het een mooie dag om de natuur van Wolfheze te ontdekken. De foto’s die jullie gemaakt hebben, kunnen jullie plaatsen in de galerij ‘Augustus 2018’. Je vind deze galerij bij onze activiteiten van 2018. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten.

Voeg nu maximaal vijf foto’s aan deze galerij toe door (hieronder) op ‘Foto’s toevoegen’ te klikken. Je kunt meer foto’s toevoegen maar probeer een selectie te maken van jouw beste foto’s. Vermeld bij de fotobeschrijving: Fotograaf: [jouw naam] ‘Onderwerp’. 

Je moet wel ingelogd zijn om foto’s te kunnen toevoegen.

Foto's toevoegen
Upload fotos in je leden album

Hieronder zie je de foto’s die al in de galerij geplaatst zijn.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu