Millingerwaard

Op 14 april jl, ongeveer een maand na het door regen geannuleerde uitje Millingerwaard, verzamelden we ons op de parkeerplaats bij Kekerdom voor….een uitje Millingerwaard. Deze keer met een schraal windje maar een toenemende dosis zon en oplopende temperatuur. Na de inmiddels tot traditie uitgegroeide kop koffie uit de kofferbak van Bert, namen we onze camera’s ter hand en togen de dijk over en het natuurgebied in.

…eens een ander perspectief…

Het is een prachtige route door dit nog in ontwikkeling zijnde gebied, waar het frisse groen en de kleur van de bloesem het plaatje compleet maakte. Een gebied waar elke natuur liefhebber zijn hart kan ophalen en de natuurfotograaf de nodige uitdagingen kan vinden.

Al snel was een ieder druk in de weer om de mooiste foto’s te maken en de meest creatieve lijnen te ontdekken en ondertussen werd er volop bijgekletst.

Op tweederde van de route liepen we ook nog wat wilde runderen tegen het lijf, ontdekten we broedend gevogelte en vonden we duidelijke sporen van de aanwezigheid van bevers. Helaas hebben we die niet in levende lijve gezien.

Na een wandeling van ruim tweeënhalf uur waren we terug bij de auto’s en ging iedereen voldaan huiswaarts.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Sluit Menu