Met de Zossers op de Zandweg

En dat was dus op het Kootwijkerzand, maar helaas, het zand was weg, er lag sneeuw! Wat een geluk was, het zag er prachtig uit. Puur, en bijna ongerept.

Dacht ik. Maar thuis bij het bekijken van de foto’s viel het me pas op, hoe vaak die Zossers onopgemerkt in je beeld lopen. Niet verstorend, maar als extraatje. Ik heb er een overzichtje van gemaakt. Een waar zoekplaatje is het geworden!

Groetjes Ans H.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu