Loenermark in Loenen

Vanmorgen hebben we met De Zelfontspanners een mooie wandeling gemaakt over de Loenermark. We kwamen langs de schaapskooi, dansende bomen en heidevelden. De schapen hebben we gemist maar het was een mooi gebied waarbij we ook veel paddenstoelen hebben gespot.

Zet jullie foto’s uiterlijk 3 december in je persoonlijke galerij met de tag: Loenermark. Het is niet mogelijk om zelf (later) de foto’s in de galerij van het Loenermark toe te voegen. Je kunt eventueel ook meerdere tags toevoegen. Je moet dan tussen de verschillende tags een komma zetten.

Let nog even op het volgende:

  • Vergeet niet om bij de ‘ Titel’ je naam en eventueel de titel van de foto te vermelden.
  • Eventueel kun je bij ‘Beschrijving’ de gegevens van de opname kopiëren. Je vindt deze onder de foto bij ‘Meta’.
  • Let op dat je géén bijzondere tekens in de documentnaam hebt staan. Bij het kopiëren van de foto’s kunnen deze kapot gaan.

Vanaf 3 december tot ons volgende uitje op 15 december kun je dan weer stemmen op jouw favoriete foto.

Zowel van Park Sonsbeek als van het Wandelbos Tilburg heb ik de twee foto’s met de meeste stemmen aan de galerij met de favoriete foto’s van 2023 toegevoegd. Gelukkig waren er dit keer al meer stemmers.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu