Links

links-chainsHieronder vind je een aantal links naar websites over fotografie. De links openen in een nieuw tabblad van je browser.

Als je een mooie en/of interessante website weet, die niet aan dit lijstje mag ontbreken, kun je deze via contact aan ons doorgeven.

Je bent uiteraard vrij om de link van De Zelfontspanners website te koppelen aan jouw website.

 

LinksToelichting
De Zelfontspanners op FlickrOp de site van Flickr vind je ook de groep De Zelfontspanners. Je vindt hier de foto's die in deze groep gepubliceerd zijn
Blog van Gijs Musters over De ZelfontspannersGijs, een van onze leden, heeft op zijn eigen website een blog over De Zelfontspanners
Fotowedstrijd.infoAls je van een uitdaging houdt, vind je hier alle lopende fotowedstrijden.
Art-tubehier vind je video’s over beroemde en opkomende fotografen - zoals Anton Corbijn, Hans Wildschut en Christto & Andrew - hun werkprocessen, het bewaren en restaureren van fotografisch materiaal en natuurlijk blikken achter de schermen van het museum. Van analoge fotografie tot digitale technieken en van autonome fotografie tot fotojournalistiek.
Cursussen van Zoomhier vind je allerlei korte cursussen op de site van Zoom. Handig als je tips zoekt of uitleg over allerlei thema's en fototechnieken.
FotografieOp deze site vind je nieuws, achtergrondinformatie, onderwerpen die leuk zijn, foto's die mooi zijn maar ook exposities en workshops die de moeite waard zijn.
FotografietipsOf je een beginnende fotograaf of een gevorderde fotograaf bent: op fotografietips.nl vind je praktische tips om je foto's nog beter te maken! Op fotografietips.nl vind je tips over camera's en accessoires en in welke situaties je welke apparatuur zou kunnen gebruiken. Je vindt hier tips over fotografie technieken zoals diafragma, sluitertijd, belichting en compositie. Zodra je foto's goed genoeg zijn vind je hier, onder de link foto's verkopen, hoe je snel en eenvoudig wat kan bijverdienen met je foto's!
Vereniging Natuurfotografen NijmegenVNF-Nijmegen is een natuurfotografenvereniging van circa 30-40 leden met als gezamenlijke interesse natuurfotografie. Het doel is om verantwoord natuurfotografie te beoefenen, gezamenlijk activiteiten te ontplooien en kennis en ervaring over fotografie uit te wisselen.
Nederland fotografeertOp You Tube staan zo'n 1400 filmpjes waarin Kamera Express en Canon iedere maand een professionele fotograaf volgen, die je voorziet van de beste tips om deel te nemen aan de NRC Fotowedstrijd.
Urbex fotografieOp deze website staan fantastische urbexfoto's van verschillende locaties in Europa
Vink AcademyOp deze website vind je veel informatie en online cursussen