Leuk idee, zo’n blog!

Schrijven over fotografie

We kunnen allemaal met veel enthousiasme vertellen over onze hobby fotografie maar kunnen we hier ook over schrijven? En dan ook zó schrijven dat het voor anderen nog interessant of leuk is om te lezen. Het schrijven van zo’n blog kost nog wel wat voorbereiding. Denk daarbij na over het volgende: 

  • Wie is jouw doelgroep?
  • Wat wordt het (hoofd) onderwerp?
  • Wat weet je over het (hoofd) onderwerp? 
  • Wat wil je met het artikel bereiken?
  • Welke toegevoegde waarde levert het artikel voor de lezer?
  • Wat maakt jouw artikel aantrekkelijk voor de lezer?
  • Wat is een pakkende en passende titel?

Welke ervaring ik heb?

Daar kan ik heel kort over zijn…geen!

Ik ben daarom op het internet gaat zoeken naar tips over het schrijven van een blog en waar een blog aan moet voldoen. Ook voor mij is dit weer een nieuw leertraject. Toch lijkt het me leuk om jullie zo nu en dan mee te nemen in mijn ervaringen met fotografie, mijn zoektochten, inspiratie en maar ook de frustraties bij een middag resultaatloos prutsen.

Dus tenslotte nog één keer mijn vraag: ‘Wie durft deze uitdaging met mij aan te gaan’?

Log a.u.b. in om leden profielen te bekijken.

Deze bijdrage was gepubliceerd in Blog.