Kroondomein Het Loo

Vanmorgen hebben we met De Zelfontspanners een mooie wandeling gemaakt door het Kroondomein van Paleis Het Loo. Tijdens deze afwisselende wandeling konden we weer veel moois op de foto vastleggen.

Zet jullie foto’s uiterlijk 7 januari in je persoonlijke galerij met de tag: Kroondomein. Het is niet mogelijk om zelf (later) de foto’s in de galerij van het Kroondomein toe te voegen. Je kunt eventueel ook meerdere tags toevoegen. Je moet dan tussen de verschillende tags een komma zetten.

Let nog even op het volgende:

  • Vergeet niet om bij de ‘ Titel’ je naam en eventueel de titel van de foto te vermelden.
  • Eventueel kun je bij ‘Beschrijving’ de gegevens van de opname kopiëren. Je vindt deze onder de foto bij ‘Meta’.
  • Let op dat je géén bijzondere tekens in de documentnaam hebt staan. Bij het kopiëren van de foto’s kunnen deze kapot gaan.

Vanaf 7 december tot ons volgende uitje op 20 januari kun je dan weer stemmen op jouw favoriete foto.

Van ons vorige uitje naar de Loenermark waren er meerdere foto’s met één stem. Aangezien er geen duidelijke winnaar was, heb ik al deze foto’s toegevoegd aan onze galerij met favoriete foto’s.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu