Gekozen foto Nimco

In december waren we te gast op kasteel “De Wijchert”, het hoofdkantoor van de Nimco. Wij waren vrij om op dit mooie kasteel overal te fotograferen. 

Max Krol, directeur van Nimco, mocht als dank voor zijn gastvrijheid een foto kiezen uit de vele foto’s die we daar gemaakt hebben. Hij vond het erg moeilijk om een keuze te maken omdat het allemaal prachtige foto’s waren.

Uiteindelijk is zijn keuze gevallen op een foto van Bert van Zijderveld: het kasteel in de sneeuw. Deze vond hij heel romantisch en zo’n foto had hij nog niet.

Namens Max allemaal heel hartelijk bedankt.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu