Foto’s van onze activiteiten

Zoals al eerder gemeld verandert het uploaden van de foto’s van onze maandelijkse uitstapjes:

We vragen je nu om al jouw foto’s, ook die van onze maandelijkse uitjes, in jouw persoonlijke ledengalerij te plaatsen.

Let hierbij op dat je zelf géén nieuwe galerij aanmaakt.

Voor de site in zijn totaliteit is dit ook beter omdat er nu nog best veel ledengalerijen op de site staan waar geen foto’s in staan.

Door een afgesproken ‘Tag’ toe te voegen aan jouw foto’s (max. 5 per activiteit), weten we welke foto’s in de galerij van onze activiteit moeten komen. In de handleiding staat stapsgewijs uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Wanneer jullie de foto’s die je in de galerijen van de activiteiten wilt laten zien in jouw ledengalerij plaatsen, moeten deze minimaal zijn voorzien van de afgesproken tag voor het uitje (zie onderstaande tabel). Als je ook andere tags toevoegt bijv. met onderwerp (kijk voor suggesties bij ‘Foto’s per onderwerp’, dan wordt de foto ook vindbaar op andere tags. Een tag kan uit meerdere woorden bestaan. Gebruik je meerdere tags, zet dan tussen de tags een komma zodat het systeem weet welke woorden wel/niet bij elkaar horen.

Als je een titel (met jouw naam) toevoegt en eventueel een omschrijving, dan is dit zichtbaar bij de informatie over de foto. Bij de omschrijving kun je ook de Exif-informatie opnemen. Hoe je dit doet, staat in de handleiding.

Gebruik voor de foto’s die je wilt laten omzetten onderstaande tags (je kunt deze zo in je galerij kopiëren). Doe dit alléén voor de galerijen waar je nog géén foto’s in hebt staan.

Na onze activiteit van september gaan we alle foto’s met tags verplaatsen naar de galerijen van de activiteiten. We zullen jullie dan ook laten weten voor welke einddatum je de foto’s moeten hebben geüpload.

Maar ik zou zeggen: wacht niet te lang

en ga met de nieuwe site aan de gang!

Activiteit 2023Tag
Park Sonsbeek ArnhemPark Sonsbeek
Safari Wisenten KootwijkKootwijk
Innerhafen met KüppersmühleInnerhafen
BatenburgBatenburg
Park LingezegenPark Lingezegen
De Hortus botanicus in NijmegenHortus Nijmegen
Kraaijenbergse plassenKraaijenbergse plassen
Landgoed VrijlandLandgoed Vrijland

Op de foto’s in de galerijen van onze uitjes kun je binnenkort stemmen voor de foto van de maand. Hierover volgt na onze activiteit van september een ander nieuwsbericht.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu