Foto’s bij nieuwsbericht plaatsen

Ik hoor van Astrid dat veel leden problemen hebben om foto’s te plaatsen bij een nieuwsbericht. Na het klikken op de knop komt: Je hebt geen rechten om foto’s toe te voegen.

Zie deze schermafbeelding met rood omcirkeld de boodschap.

Die boodschap klopt natuurlijk als je niet ben ingelogd – we wilen niet dat iedere willekeurige website bezoeker zomaar foto’s kan toevoegen. Daarvoor moet je lid zijn EN moet je inloggen.

Als je dus die boodschap krijgt, ga dan eerst inoggen. Dat doe je door onder het Leden menu op Inloggen te klikken.
Je mag ook deze login link gebruiken

Daar log je in, geef je gebruikersnaam of email adres op en type je wachtwoord in.
Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je jezelf een link sturen om dat weer te herstellen. Weet je ook je mail adres of inlognaam niet meer? Dan moet je Astrid of mij vragen je te helpen.

Goed, na dat inloggen dus, klik je opnieuw op de link met het nieuwsbericht (of je kijkt onder het menu naar het nieuws, en klikt dan op het nieuwsbericht waar je foto’s bij wilt toevoegen. Als het goed is, kun je na het klikken op de knop nu WEL foto’s toevoegen. Lukt het dan nog niet, druk dan eens op toets F5 (verversen van de pagina).

Veel succes en stuur me een bericht als het nog niet lukt of als er wat anders niet lukt.

PS: Speciaal voor Marlies: niet op F5 drukken als je net al je foto’s hebt ingevuld. Dan komen ze er namelijk nog een keertje bij. Alles dubbel. En ook even geduld hebben voordat ze verschijnen in het album. Dat kan even duren.

Gerelateerde Afbeeldingen:

carry2web

Carry2Web - Wij maken Werk van uw Website
Sluit Menu