Foto’s bespreekavonden

Tijdens de bespreekavond in augustus hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van digitale bestanden. Iedereen was zeer tevreden over deze nieuwe werkwijzen en al snel kwam de vraag of de foto’s ook gedeeld konden worden.

Iedereen heeft zo nog eens de gelegenheid om ze rustig te bekijken. De foto’s zijn nu op onze site geplaatst. Je vindt deze onder Foto’s – 2019 – Bespreekavonden. Klik hier voor de korte weg.

Omdat dit de eerste foto’s zijn, staan ze ook hieronder in de diapresentatie.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.

Deze Post Heeft Een Reactie

  1. Leerzame en gezellige avonden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu