Fotograferen op de Maasdijk bij Overasselt met barbecue

Dit keer kwamen we op zaterdagmiddag bij elkaar omdat we waren uitgenodigd bij Karin en Franc voor een barbecue. Een mooie gelegenheid om elkaar in een andere setting te ontmoeten. Natuurlijk kwamen ook de camera’s mee en werd er gefotografeerd langs de Maasdijk en in hun prachtige tuin. Karin en Franc ook via deze weg nog bedankt voor jullie gastvrijheid. Al was het fotograferen gisteren een beetje bijzaak, uiteraard zijn we ook nu weer benieuwd naar jullie resultaten.

Voeg jouw foto’s eenvoudig toe door op de knop “Foto’s toevoegen” te drukken. Ben je nog niet ingelogd? Log dan eerst in, eventueel dien je dan deze pagina in de browser te verversen (toets F5). Het kan even duren voordat je de foto’s ziet. Het is vaak niet nodig om ze nog een keer te uploaden

Upload fotos in je leden album

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu