Cycloop presenteert lezing: Beeldvorming in de politiek

Heb je interesse in politiek? Onze spreker is niemand anders dan Bart Maat van het ANP. Hij gaat een lezing geven over beeldvorming in de politiek:

Beeld is steeds belangrijker in de publieke beeldvorming, maar politiek fotografen krijgen steeds minder toegang. Wat er echt speelt, komt mondjesmaat naar buiten. Daarnaast zijn politici zich er steeds bewuster van hoe ze in beeld komen, waardoor beeldregie een belangrijkere rol speelt en het maken van een spontane foto lastiger wordt. Bart Maat neemt je zijn lezing mee naar politiek Den Haag en laat via een aantal treffende voorbeelden zien wat politici doen om het beeld positief te beïnvloeden.

Dus in het kort, Woensdag 24 mei om 19:30 een lezing van Bart Maat. Iedereen is welkom! Kaartjes kosten €3 via deze link: https://www.decycloop.com/lezing/

Hopelijk zien we jullie allemaal daar! Aan het einde van de lezing is er tijd voor een drankje en kun je in gesprek met Bart over zijn lezing, zijn podcast of over zijn nieuwe boek!

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu