Boomkikkers

Gisteren is een groep naar Zuid Limburg geweest om boomkikkers te fotograferen. We hopen de resultaten van deze activiteit terug te zien op deze site.

Geef je de foto’s de tag ‘Activ170520’ mee, dan worden de foto’s in onderstaande galerij getoond. Daarnaast kun je de foto’s dan via het hoofdmenu ‘De Zelfontspanners’ en ‘Foto’s per onderwerp’ selecteren. Voorwaarde is dan wel dat er voldoende foto’s met dezelfde tag, geplaatst zijn. De 60 meest gebruikte tags vind je hier terug en hoe vaker een tag gebruikt is, hoe groter deze wordt getoond.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu