Het is weer een prachtig jaar geweest voor De Zelfontspanners. De start was dit keer bij De Hatertse Vennen. In februari gingen we in het natuurgebied De Maashorst op zoek naar Wisenten en in maart naar het stuifzandgebied De Loonse en Drunense Duinen.

Ook april en mei stonden in het teken van de natuur maar dit keer dichtbij huis. We bezochten De Elyseese Velden bij Beek en de Millingerwaard met de Theetuin. Juni had een heel ander thema: urbex. We gingen mee met de fototour bij de Kent School (Dld). In juli gingen we ook naar Duitsland voor het bezoek aan het industrieel erfgoed van de Zeche Zollverein in Essen.

Augustus stond in het teken van de bloeiende heide en september bekeken we de architectuur in onze eigen stad van een hele andere kant. In oktober waren we nog net op tijd om de burlende herten te zien en horen. In november was het zoeken naar de paddenstoelen en december sloten we het jaar af in de eerste sneeuw in de natuur van Kootwijkerzand gecombineerd met de architectuur van Radio Kootwijk.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Sluit Menu