Waar hebben we in 2017 onze foto’s gemaakt?

We begonnen dit jaar in een mistige Ooijpolder bij de Bizonbaaij waarna we bij Oortjeshekken toastten op het nieuwe jaar. In februari kregen we de gelegenheid om in De Refter in Beek Ubbergen te fotograferen. Een unieke kans omdat dit pand wordt bewoond en het hierdoor niet mogelijk is om binnen te fotograferen. In maart zouden de vossen op ons wachten bij de Amsterdamse Waterleidingduinen. De realiteit was helaas anders. Vanwege het afschieten van de herten, lieten ook de vossen zich niet meer zien. Slechts één of twee leden hebben deze dag een vos voor de camera gekregen.

In april bleven we dichtbij huis en gingen we naar het terrein van de B-faculteit van de Radboud Universiteit voor het thema architectuur. In mei reden we naar Zuid Limburg op zoek naar boomkikkers en in juni naar het natuurgebied De Bruuk in Groesbeek onder andere vanwege de ooievaars.

In juli stond de Oude Waal (Ooijpolder op het programma. In augustus stond de prachtig bloeiende heide van de Posbank centraal en in september vertrokken we naar de Vlindertuin Klein Costa Rica in Someren.

De Hoge Veluwe werd in oktober met de witte fietsen verkend. We gingen voor de burlende edelherten maar kwamen vooral met foto’s van paddenstoelen terug. In november fotografeerden we tijdens een wandeling over de Mookerheide. Voor december was er weer een unieke locatie beschikbaar namelijk het hoofdkantoor van de Nimco in kasteel De Wijchert (Berg en Dal). Hier sloten we in kerstsfeer én met sneeuw het jaar af.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Sluit Menu