Aanpassingen op de website

De handleiding voor leden is aangepast en uitgebreid.  Er zijn meer afbeeldingen toegevoegd en nu kun je uitleg vinden over de volgende onderwerpen:

  1. Registreren als lid en uw profiel gegevens invullen 
  2. Inloggen 
  3. Foto upload 
  4. Eigen pagina 
  5. Bericht schrijven
  6. Eigen Fotogalerij
  7. Evenement aanmaken
  8. Suggesties aanleveren voor activiteiten in 2018

We hopen dat dit jullie helpt bij het gebruik van de website. Als er toch handelingen onduidelijk zijn, laat het dan even weten. We kunnen de handleiding daar dan op aanpassen.

Aan het algemene menu onder actueel zijn twee aanpassingen gedaan. Onder ‘Activiteiten‘ staat nu een andere tabel met in de laatste kolom een link naar de foto’s die bij de betreffende activiteit zijn gemaakt (afhankelijk van het gebruik van de juiste tag). Een nieuwe optie in het menu is ‘Suggesties voor activiteiten 2018‘. We zouden het fijn vinden als jullie eventuele ideeën voor  activiteiten volgend jaar met ons willen delen. Onder de tabel staat de optie ‘Bewerken’ en daarmee kom je direct in de tabel. De verdere uitleg staat ook in de handleiding voor leden.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Astrid Sanders

Nadat ik eerst wat losse cursussen bij Foto Roos heb gevolgd om de camera te leren kennen en meer te weten te komen over fotobewerking, ben ik zo'n tien jaar geleden bij de eerste fotowerkgroep gestart. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster gaan fotograferen. Waar aanvankelijk de camera vooral mee ging op mijn reizen, gaat er nu geen week voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Ik maak veel gebruik van mijn macrolens en niet alleen voor natuurfotografie. Mijn interesses zijn echter breed en ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in technieken of fotobewerking.
Sluit Menu